100proof tilbyder Glencairn whiskeyglas

Besøg 100proof, hvis du har smag for whiskey. Denne danske forretning er Danmarks eneste webshop fuldt dedikeret til salg af amerikansk whiskey, bourbon og rye. På shop.100proof.dk finder du derfor et stort udvalg af amerikanske dråber og udstyr dertil, såsom et lækkert whiskyglas. Læs mere om dine mange muligheder herunder.

Få stilrene Glencairn whiskeyglas fra 100proof

En god whiskey fortjener naturligvis at blive indtaget med respekt. Et Glencairn whiskyglas er derfor altid at finde på www.shop.100proof.dk. Du får nemlig med sikkerhed meget mere ud af din whiskey, hvis du drikker af et Glencairn whiskyglas. Et Glencairn whiskyglas er det klassiske whiskyglas, du sikkert kender fra whiskeybarer, messer og smagninger, hvis du holder af de gyldne amerikanske dråber. Du vælger selvfølgelig helt selv, om du vil drikke din whiskey af et papkrus, en kaffekop eller noget helt tredje, men et Glencairn whiskyglas er dog med sikkerhed den mest elegante måde at nyde enhver amerikansk whiskey på. Du får nemlig ganske enkelt bare mere ud af din whiskey med et smagsglas som et Glencairn whiskyglas. Udvalget af ikke-alkoholiske produkter på www.shop.100proof.dk inkluderer ligeledes forskellige whiskey-guides og bøger med opskrifter på cocktails, hvori whiskey benyttes.

Fyld glasset med det lækre rye whiskey

Udvalget af rye whiskey, bourbon og alt imellem er dog netop, hvorfor mange besøger 100proof. Rye whiskey er en type whiskey, der især stormer frem i USA, og salget siges sågar at have steget med hele 33 procent fra 2015 til 2016. De mange nyligt etablerede craft-destillerier i USA betyder, at der, ligesom med mikrobryggerierne i Danmark, bliver sat mange nye og innovative versioner af rye whiskey på hylderne. Rye whiskey behøver dog ikke, modsat bourbon, at være destilleret i USA. Du finder nemlig versioner af rye whiskey fra både Japan, Canada og sågar Danmark. Amerikansk whiskey er dog stadig den mest udbredte form for rye whiskey. Ligesom bourbon skal rye whiskey dog stadig leve op til flere vigtige blandingsforhold. Rye whiskey skal, som det af navnet lyder, først og fremmest indeholder minimum 51% rug. De resterende procent er ligesom ved bourbon op til den enkelte, men består i de fleste tilfælde af enten majs, hvede eller maltet byg. Disse blandingsforhold betyder, at rye whiskey har en mere krydret smag end bourbon og andre amerikanske whiskey. Modsat den søde bourbon-smag, har rye whiskey nemlig et pebret bid og en helt del mere bid.

Vil du vide mere om whiskey, bourbon og rye? Besøg www.shop.100proof.dk, hvor du finder et stort udvalg af både alkoholiske og ikke-alkoholiske produkter relateret til amerikansk whiskey.