Alt til det moderne hjem hos DuBuy

Hos DuBuy finder du mere end 8000 produkter fra 150 forskellige design mærker, der blandt andet tæller Bloomingville, House Doctor, Ferm Living, Normann Copenhagen, Karlsson og mange, mange andre. DuBuy tilbyder udelukkende mærker indenfor brugskunst, som altid har kvaliteten i orden, og som vi kan stå indenfor. Vores bredde udvalg på hjemmesiden strækker sig over alt fra borde, lamper, lysestager, stole, vægure, hylder og meget mere. Vi garanter at vi hos DuBuy har alt til det moderne hjem, hvis du er på jagt efter splinter nyt design. Tag et smut forbi DuBuy.dk og find lækre design produkter der vil passe perfekt til netop dit hjem.

Tumledyr i EVA-skum på DuBuy.dk

DuBuy tilbyder også kvalitets tumledyr fra Bobles i EVA-skum, som du let kan finde på hjemmesiden. Hos DuBuy har vi nemlig mere end 150 slags tumledyr, som kommer i mange forskellige former bl.a. kylling, fisk, elefant og krokodille. Vores tumledyr fra Bobles legende univers er alle fremstillet i høj kvalitets EVA-skum helt uden farlige giftstoffer, som kan være skadelige for helbredet. Derudover er alle tumledyrene skridsikre og har bløde overflade, samtidig med at de er nemme at rengøre. Vælger du at købe ormen fra Bobles kan den bruges til andet end bare leg. Den kan nemlig bruges af både voksne og børn til træning for at styrke mavemusklerne eller til udstrækning. Når man først køber et tumledyr fra Bobles bliver den hurtigt uundværlig for hele familien da den kan underholde i utallige timer.

House Doctor – Favorit hos DuBuy

Hos DuBuy kan du også finde produkter fra House Doctor, som er et Dansk designbrand med base i Ikast. House Doctor udvikler alle mulige slags produkter lige fra lamper, møbler, vasketøjskurve til tallerkner og tasker. Designbrandets produkter er alle inspireret af den skandinaviske stil og skaber en helt speciel og personlig stil i indretningen. Et af House Doctors store mål er at hjælpe folk med at skabe deres helt egne unikke og behagelige stemning i hjemmet ved at bringe balance, enkelhed og ægthed. Alle produkterne giver en unik følelse og kan let kombineres med andre design mærker. DuBuy tilbyder altid House Doctor designs i høj kvalitet til skarpe priser.

God service og hurtig levering – DuBuy

Hos DuBuy vil vi gøre alt for, at du bliver tilfreds når du vælger at handle på vores webshop. Derfor er du også altid i gode hænder hos os. Har du spørgsmål eller lignende omkring vores produkter eller udvalg, så er du mere end velkommen til at skrive en mail til kundeservice@dubuy.dk, eller give os et kald på 28 96 50 21. Vi vil gøre vores bedste for at besvare alle jeres forespørgsler hurtigst muligt. Hvad venter du på? Hop ind på DuBuy og dyk ned i vores store udvalg af produkter til skarpe priser – Vi glæder os til at høre fra dig!