Ayaida drikkeflaske – hjælp med at nedsætte forbruget af plastik

Er du på udkig efter en drikkeflaske, som du kan have med dig overalt? Måske fordi du ønsker at skære ned på forbruget af plastikflasker? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at høre meget mere om den smarte Ayaida drikkeflaske. Det er nemlig den helt perfekte drikkeflaske til dig, der kan nikke genkendende til overstående. En Ayaida drikkeflaske er lavet i et flot, dansk design, og så er den funktionel på mange niveauer. Det vigtigste ved drikkeflasken er dog, at den hjælper med at lette planeten fra den overdrevne mængde plastaffald. Du kan nemlig bruge denne Ayaida drikkeflaske igen og igen helt uden, at du har noget med plastik at gøre! Lyder det således præcis som den drikkeflaske, du gik og drømte om? Så har du lige her mulighed for at finde den helt perfekte Ayaida drikkeflaske.

Derfor skal du købe en Ayaida drikkeflaske

Ikke nok med, at du selv hjælper med at nedsætte forbruget af plastik, hvis du køber den fine Ayaida drikkeflaske, så donerer Ayaida faktisk også 100 liter rent vand til børn i nød gennem Unicef, hver gang de sælger ét af deres produkter! Med din Ayaida drikkeflaske kan du altså drikke vand med stil samtidig med, at du nedbringer mængden af CO2 – og hvad kunne være bedre end det? Vidste du for eksempel, at når du bruger 1 liter vand fra din hane, så udleder du kun 0,0002 kg CO2. Dette kan du golde op med, hvor meget CO2 der udledes, når du køber 1 liter flaskevand. Gør du det, udleder du nemlig 0,18 kg CO2, og forskellen er derfor utroligt stor. Ja, for at være præcis, så er er udledningen for 1 liter flaskevand totalt 900 gange større end, når du genbruger din Ayaida drikkeflaske og tager vand fra hanen.

Brug din drikkeflaske til både kolde og varme drikke

En Ayaida drikkeflasker er på mange måder altså det helt rette valg – og så gør deres bæredygtige og danske design jo heller ikke noget skidt for valget. Du kan helt selv bestemme, om du ønsker at bruge den som vandflaske eller termoflaske. Flasken er nemlig designet i rustfrit stål samt helt uden kemisk skadelige stoffer. Den sørger for at holde din drik kold i hele 24 timer, og ønsker du at hælde en god kop the i den, holder den din varme drik varm i helt op til 12 timer!