Bekæmp de løbende øjne og den røde næse

Hvis du har høfeber, så kender du alt til en løbende næse, røde øjne, træthed og kløe. Høfeber kan for mange lyde som en uskyldig sygdom, men den er ofte meget generende for de som har den. Når temperaturen stiger, og der er meget pollen i luften eller græsset bliver slået oftere, er man særligt udsat, når man har høfeber. Der findes heldigvis forskellige forslag til, hvordan man kan lindre sine symptomer. Klik her for at læse om høfeber.

Høfeber er en uvelkommen sommergæst

Det er farligt at sige, at man elsker vinteren, når man bor i Danmark. Men hvis du har høfeber, så kan det virke en smule anstrengende med forår og sommer, fordi det for mange medfører allergisymptomer. Det er frustrerende at skulle nyse flere gange dagligt, at have røde øjne, som løber i vand og føle sig tung og ør i hovedet. Derfor vil de fleste med høfeber forsøge at lindre symptomerne. Der findes heldigvis mange forskellige muligheder, hvorpå man kan lindre symptomerne på høfeber.

Find den behandling, som hjælper dig bedst

En næsespray er for mange et oplagt valg, da den renser dine bihuler og gør, at du nemmere kan få luft gennem næsen, og dermed oplever mindre følelse af stoppet næse. Så undgår du at skulle pudse din næse hele tiden, og slipper for, at den bliver rød og slidt af lommetørklæder. Der er også mange, som finder glæde af allergitabletter. De dæmper dit overaktive immunforsvar og mildner mange af symptomerne. Som en helt tredje løsning, kan du også forsøge dig med øjnedråber, hvis du oplever, at dine øjne er røde, generede og løber i vand. Husk på, at mange af midlerne mod høfeber, som du kan købe i håndkøb, fjerner ikke årsagen til din høfeber, men dæmper symptomerne. Start med at prøve dig frem, og finde ud af, hvad der fungerer for dig.