Beskyt en hvilken som helst stolpe med en stolpehat

Med en stolpehat kan du forlænge levetiden på en stolpe, som du ønsker skal stå i mange år. Du kan finde en stolpehat i et utal af forskellige materialer, former og størrelser. Det er derfor muligt at finde stolpehatte, som passer til netop dine stolper. Stolpehattene kan bruges til at beskytte stolper, som kan bruges på mange forskellige måder. De kan for eksempel indgå i hegn, porte med flere. Der findes stolpehatte til alle slags stolper. Man kan således både finde dem, der passer på runde stolper og firkantede stolper. Man kan også finde stolpehatte, der er udsmykkede. Stolpehattene findes med forskellige spidser. Uanset hvordan ens stolper ser ud i toppen, kan man altså finde stolpehatte, som passer perfekt derpå. Stolpehattene har også forskellige spidser. Nogle er mere runde, mens andre er mere spidse. Der er også dem, der har næsten flade spidser. Du kan altså helt sikkert finde en stolpehat, som passer til netop de stolper, du gerne vil beskytte.

Stolpehat – funktion og udtryk

En stolpehat kan være lavet i mange forskellige materialer. Den kan beskytte en træstolpe fra at rådne, fordi den tildækker toppen af stolpen, og får vandet til at løbe væk fra stolpen. De er perfekte både til industri, i det offentlige, i private hjem og i forskellige institutioner, fordi de giver alle hegn, porte og lignende et opgraderet look, som er mere elegant, end hvis man ikke tildækker stolpernes toppe. Derudover er der ingen, der har lyst til at erstatte sine træstolper i eksempelvis et hegn, fordi er begyndt at rådne. Du kan utvivlsomt finde stolpehatte, som passer perfekt til dit formål og til din smag. Der findes nemlig et væld af forskellige modeller i forskellige materialer, farver og former. Stolpehatte har altså både en praktisk og en æstetisk funktion, og du vil helt sikkert blive glad for at have investeret i dem.

En stolpehat giver effektiv beskyttelse af dine træstolper

En stolpehat er en lille og simpel tilføjelse til dine træstolper. De er dog enormt effektive. På grund af hattene løber regnvandet af stolperne, hvilket giver stolperne en forlænget levetid. Man slipper altså for, at vand samler sig på toppen af en træstolpe, hvilket ellers kan nedbringe stolpens levetid betydeligt. Hatten afrunder fint stolpen, hvilket giver den et mere sofistikeret look. Med stolpehatte kan du beskytte dine stolper samtidig med, at dit hegn/din port bliver super pænt.