Bioaffaldssække og komposterbar biofolie af ZENZO

Plastiksække og plastikemballage er i disse dage bestemt gået af mode. Netop derfor boomer sortimentet hos ZENZO med både komposterbar biofolie til emballage, bioaffaldssække og mange andre alternativer til de traditionelle plastikprodukter. ZENZO, der er datterselskab af BioBag, leverer derfor gerne produkter til både kommuner, affaldsselskaber, industri, detailhandel og landbrug.

Benyt komposterbar biofolie til emballage

Komposterbar biofolie til emballage fra ZENZO kan bruges til meget. Produktets unikke egenskaber gør det nemlig velegnet til både emballage, hygiejneprodukter og andre typer af industrielle anvendelser. For eksempel kan komposterbar biofolie til emballage bruges til yderemballage, emballage til enkeltenheder, laminerede produkter, fødevareemballage og meget andet. Folien er for det første godkendt til kontakt med fødevarer jævnført det europæiske direktiv EF 2002/72. Yderligere har biofolien mekaniske egenskaber, der betyder at den kan behandles med almindelige konverteringslinjer og -teknikker uden de store ændringer eller problemer. Har du meget specifikke ønsker til din emballage fås komposterbar biofolie til emballage også med flere forskellige tekniske specifikationer. Den tekniske biofolie kan for eksempel leveres med print i op til 8 farver. Ligeledes leveres den i bredder mellem 50 og 2.800 mm samt tykkelser fra 8 til 10 mm. Alt i alt er komposterbar biofolie til emballage det oplagte valg til dig, der mangler mere miljøvenlige alternativer angående produktion af for eksempel emballage.

Stort sortiment af bioaffaldssække i forskellige størrelser

Bioaffaldssække er et alternativ til de traditionelle plastiksække og også en efterspurgt del af sortimentet hos ZENZO. De certificerede bioaffaldssække er ikke bare et mere miljøvenligt alternativ, men ligeledes yderst praktiske, hvis du skal indsamle større mængder organisk affald. Sækkene fremstilles af en biomasse, der udvindes af planter såsom majs. Dette betyder, at dit organiske affald kan komposteres uden, at du skal bekymre dig om mikroplast og andre uønskede efterladenskaber i den biopulp, som madaffaldet omdannes til. Dette betyder dog ikke, at kvaliteten svækkes, idet de praktiske bioaffaldssække har en stor volumen og kraftig styrke, sådan at de kan holde til meget høj vægt. Ligeledes er bioaffaldssække åndbare, hvilket reducerer lugtgener, da fugten i det organiske affald kan fordufte, som modvirker forrådnelse og dermed lugt. I køkkener og andre steder, hvor store mængder madaffald samles, er det vigtigt med god hygiejne. Derfor fås også praktiske affaldsspande til bioaffaldssække, sådan at jeres bioaffald håndteres så hygiejnisk som muligt. De mange versioner af en bioaffaldssæk fås med plads til helt fra 60 til 240 liter affald, sådan at du kan vurdere dine specifikke behov og bestille derefter.

Hvis du vil vide mere om enten bioaffaldssække eller komposterbar biofolie til emballage, kan du med fordel besøge www.zenzo.dk og derfra kontakte en medarbejder, der hjælper dig på vej mod et mere miljørigtigt valg.