Black star – En utrolig høj kvalitet

Du leder efter et Black star pillefyr? Black Star er en dansk producent af fede og lækre el-produkter. Black Star leverer altid kvalitets produkter til lav pris, med kundetilfredshed i fokus. Black Star har deres helt egen BlackStar teknologi som giver dig vinduesvarme på alle fire sider, og dette betyder at vinduerne ikke blæser ind i huset når du fyrer. Det er desuden let at styre temperaturen derhjemme samtidig med at det er smart at have et Black Star pillefyr, da Black Star effektivt både forbrænder træet og fyrer med strøm.

Black star – Et unikt design

Black star er fantastisk smukt designet, så mon ikke det harmonere flot i dit hjem? Måske har du allerede en Black Star på køkkenbordet? Black star har en strømforsyning som man kan se en lille flig af fra oven ud mod skorstenen. Dette betyder at skorstenen ikke bliver varmere end nødvendigt. Black Star er fremstillet til det nordiske klima, og kan derfor bruges i ethvert dansk hjem. Det er fantastisk smart og fyrer med ekstra vindue varme, således at du kan fyre uden at være bange for at røgen blæser ind i stuen. Black star giver dig mere romantik til træet, da det har et fantastisk design, som man ikke finder andre steder på markedet. Blackstar lavet med to separate rum under selve skorstenen , men mon ikke det ser fantastisk ud på køkkenbordet? Blackstar har et glimrende design, og dette får Blackstar til at se billigere ud end det rent faktisk er. Black star er forsynet med en teknologi som giver en fantastisk effektiv varme næsten lydløst. Black Star er fremstillet i Danmark af Dansk Ståluld- og glasfiberarbejde samt frihavns industri.

Black star – utrolig høj kvalitet

Black Star har en meget høj kvalitet, da de allerede fra starten valgt de bedste materialer, Blackstar er fremstillet efter de bedste standarder tilpasset det nordiske klima. Black star har en teknologi som giver Blackstar mulighed for at fyre med strøm lækkert design fra Black Star. Det er fremstillet i Danmark af Dansk Ståluld- og glasfiberarbejde samt frihavns industri. Black star har vundne priser i bla. 2009 modtog Blackstar pamp prisen som årets pillefyr, og Blackstar var desuden nomineret til robert bruel award 2010.