Bulldog Agri har en kornvalse og et skærebord

Er man landmand med kvæg, får, grise, heste, m.m., så skal disse bondegårdsdyr på et tidspunkt have mad. Denne mad kan produceres gennem en kornvalse, hvor selve kornet bliver nedbrudt samt bearbejdet og senere kan bruges som foder. Men inden kornet kan komme igennem en kornvalse, skal man først have en mejetærsker i gang med et skærebord. Det kan være et skærebord, som er udviklet til at give den mest effektive ydeevne under høst af f.eks. korn. Se meget mere på www.bulldog.dk.

Få en kornvalse fra Bulldog Agri til at omdanne korn

En kornvalse kan være nødvendig for en landmand at have på sin gård, hvis han har dyr. For med en kornvalse kan man omdanne helt almindeligt korn til dyrefoder til f.eks. kvæg. En måde, hvorpå man kan sikre sig, at dyrene får den nærende korn, de har brug for. Men hvordan fungerer en kornvalse, hvis aldrig man har set én før? Selve processen med valsning af korn fungerer ved, at en kornsort passerer gennem flere roterende cylindre. Presset fra disse cylindre gør, at kornet både bliver bearbejdet, men også nedbrudt, og dermed kan de senere bruges som foder til dyrene. Dog bør man, inden man igangsætter processen med valsningen, være opmærksom på, at der kun bør tilsættes olieholdige frø i en kornvalse. Hvis du som landmand ikke har nogen olieholdige frø, bør du blødgøre kornsorten. Skulle du som landmand – eller interesseret læser – være nysgerrig på at vide mere om en kornvalse, så kan du besøge hjemmesiden www.bulldog.dk. Herigennem får du også mulighed for at kontakte dem på følgende nummer 86 45 24 40 og få kyndig samt hjælpsom vejledning med på vejen.

Find et effektivt skærebord til en mejetærsker

Når man siger “skærebord”, er det ikke alle, som til en start tænker på et stykke udstyr til en mejetærsker. Men det er det. For dem, som ikke er landmænd, er det den del på mejetærskeren, som høster afgrøderne og opsamler det. Når det så er sagt, så er et effektivt skærebord en meget vigtig del af en mejetærsker – og ikke mindst for en landmand. For med et effektivt skærebord vil en landmand kunne få det maksimale ud af sin høst. En effektiv høst, som i sidste ende er vigtig for en landmand, hvis han eksempelvis skal bruge kornet i sin kornvalse. Og med det nyudviklede CRX-skærebord fra virksomheden Cressoni er du som landmand sikker på at få udstyr i topkvalitet inde hos www.bulldog.dk. Et produkt, der er skabt til landmanden, som ikke vil gå ned på udstyr, og som vil have noget af det bedste. Du kan se mere om skæreborde til mejetærskere på www.bulldog.dk og drage fordel af et kvalitetsbevidst personale og højt serviceniveau, når du kontakter dem.