DC-Supply står altid klar med en 6 fods container, en køkkencontainer og andre smarte containerløsninger

DC-Supply både sælger, udlejer og tilpasser containerløsninger til alle formål, sådan at du kan finde plads til både opbevaring og midlertidigt ophold i trygge og komfortable rammer. Læs videre herunder, hvis du er interesseret i for eksempel en 6 fods container, en køkkencontainer eller en helt tredje form for containerløsning, der er specielt udviklet til at matche dine behov.

En 6 fods container kan bruges til mange formål

6 fods containere fås både nye eller brugte, og de findes både til salg og leje hos DC-Supply. Disse smarte mini-containere kan bruges til utroligt meget – både privat og i erhvervsmæssige sammenhænge. En 6 fods container er nemlig nem at håndtere, idet de smarte gaffellommer gør den let at flytte rundt på og installere, hvor end du har brug for ekstra plads. Typisk bruges en 6 fods container på byggepladser eller i forbindelse med international transport, men de er dog også velegnede som ekstra lagerkapacitet for private. Du kan dog altid vide dig sikker på, at en 6 fods container kan modstå mange års flittigt brug, lige gyldigt hvad du bruger den til. Deres høje kvalitet og robuste udførelse gør dem især velegnede til transport med enten lastbil eller skibstrafik, hvilket også hjælpes på vej af det faktum, at de er stabelbare.

Skræddersy en køkkencontainer til dine behov

En køkkencontainer er en mobil enhed, der egner sig til byggepladser eller private byggeprojekter, hvor køkkenet er sat ud af brug. Hos DC-Supply er mulighederne mange, når det gælder en køkkencontainer! Du kan nemlig sammensætte selve køkkencontaineren med for eksempel lager- og kantinefaciliteter, ligesom at et køle- og fryse-modul sagtens kan tilføjes. Det er også en mulighed at installere flere køkkencontainere til en samlet løsning, hvilket gør det muligt for dig eller din arbejdsplads at bespise helt op imod 400 mand. En køkkencontainer fra DC-Supply leveres altid fuldt udrustet med professionelt køkkenudstyr – uanset om du bestiller til en lille familie eller en enorm arbejdsplads. Det er nemlig vigtigt for medarbejderne, håndværkerne og ingeniørerne hos DC-Supply, at køkkenpersonalet kan arbejde helt, som var de i vante rammer. Et andet smart træk ved en køkkencontainer er det faktum, at den er mobil. Du kan derfor sagtens bruge din container på en lokation og efterfølgende nemt fragte den til en anden, skulle der være behov for dette.

Kontakt DC-Supply allerede i dag! På www.dc-supply.dk finder du kontaktinformationer på medarbejdere, der kan hjælpe dig med at få fat på netop de løsninger, der matcher dine behov – uanset om det er en 6 fods container eller en køkkencontainer.