Deltag i en masse spændende events hos Next Level Games

Har du længe ledt efter en spille- og eventbutik til at dække dine behov indenfor kortspil? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Next Level Games sælger nemlig alle de store kortspil eller trading card games som det også bliver kaldt. Du kan finde kortspil som Magic The Gathering, Yu-Gi-Oh, Pokemon og det nye spil Flesh & Blood. Next Level Games sælger også plastiklommer til kortene, Mapper, deckbokse, spillemåtter og meget mere. Du kan også finde en masse andet tilbehør, som passer til de forskellige kortspil, hvilket betyder at du kan fuldende hele din samling. Da udvalget er stort finder du med sikkerhed også noget, der passer helt perfekt til dit behov. Ønsker du derfor de forskellige trading card games, så er det med sikkerhed hos Next Level Games du finder det. Du vil ikke fortryde at handle ved dem.

Hvem er folkene bag Next Level Games?

Next Level Games består af de tre mænd: Sebastian, Rasmus og Tobias, som alle har en stor interesse i trading card games. De kommer alle tre fra forskellige baggrunde, men har fundet hinanden igennem det smukke univers af trading card games. Det var Rasmus Færge, der startede hele Next Leves Games, efter hans anden butik, Færges kælder blev slidt op. Efterfølgende er de to andre kommet til med deres ekspertise, erfaring og interesse når det kommer til de populære kortspil. Selvom universet allerede er populært ønsker de stadig at få mere fokus på det, og det har de tænkt sig at gøre ved at dyrke miljøet, holde de bedste event og levere den bedste service. Ønsker du derfor at deltage i disse events eller købe de populære trading card games, så ville det være dumt ikke at kigge forbi Next Level Games.

Next Level Games har en butik

Den 1 juli 2021 slog Next Level Games dørene op for deres fysiske butik i Ikast og de er meget glade for at kunne holde en masse spændende events i butikken. Hver torsdag bliver der spillet Flesh & Blood, hver fredag bliver der spillet Magic The Gathering og de arbejder stærkt på at få en event op med Yu Gi Oh. Ønsker du derfor at deltage i disse events skal du gå ind på Next Level Games og følg med.