Din store håndklædeguide: håndklæder til enhver lejlighed

Visse håndklæder har originalt haft et formål, men det er ikke nødvendigvis til det formål, de skal benyttes af alle. Hvis man forelsker sig i et bestemt håndklædes kvaliteter, skal dets egentlige brugsmål ikke forhindre en i at købe det til et andet formål alligevel. Her vil du få eksempler på sådanne håndklæder.

Hammamhåndklædernes baggrund

Der findes eksempelvis hammamhåndklædet. Det er udviklet til brug under en hammambad-session. Et hammambad byder på veksling mellem scrubs og dyp i vandet. Det er faktisk en tyrkisk version af et spabad, hvor der fokuseres mere på afslapningen samt rensningen end på dampen. Du kan tilgå hammamhåndklæder til salg via følgende link: https://vinterbaderen.dk/collections/hammam-handklaeder.

Dette kan de bruges til

Et hammamhåndklæde kan du sagtens bruge til andre ting end hammambade. Du kan for eksempel købe et hammamhåndklæde, fordi de har en høj sugeevne, og ovenikøbet er hurtigttørrende, ligesom de er både store og lette. Det kan du bruge, når du har været i bad, når du har badet ved stranden, når du har svømmet baner i svømmehallen, eller hvornår end muligheden ellers byder sig. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvornår du kan bruge et hammamhåndklæde. Du behøver end ikke at have almindelige håndklæder i skabet, hvis du foretrækker hammamhåndklæder.

Frottéhåndklæde til vinterbadning

Har du behov for et håndklæde, hvis absolutte specialitet er sugeevnen, er et frottéhåndklæde lige noget for dig. Et frottéhåndklæde er vævet med en masse løkker. Disse løkker resulterer i en overflade, hvor deres tekstur kan både mærkes og ses. Dette trækker dog ikke ned i kvaliteten af håndklædet, og de suger fantastisk netop grundet disse løkker. Derfor er et frottéhåndklæde særdeles velegnet til brug ved vinterbadning. Er det en ny hobby, du overvejer at prøve kræfter med til vinter, er der ikke noget i vejen for, at du allerede nu køber håndklæder og evt. yderlige udstyr til aktiviteten.