Dit kæledyr i trygge hænder ved Herning dyrlæge

Som ejer af et kæledyr har man et stort ansvar for dets trivsel og sundhed. Derfor er det smart at kende til Herning dyrlæge. Dér kan man nemlig få tjekket sit kæledyrs helbred med jævne mellemrum, og kæledyr kan blive behandlet i tilfælde af skader og sygdom. Herning dyrlæge er en god klinik for kæledyr, hvor de ansatte forstår kærlighedsbåndet mellem ejer og kæledyr. Derfor arbejder de med passion for at give ethvert kæledyr den bedste behandling, de kan give det. De går på samme tid op i at skabe en tryg oplevelse for både kæledyr og ejer. De har af den grund fokus på kommunikation mellem dem og ejerne af kæledyr. Behandlinger og tjek ved klinikken bliver dermed komfortable for både kæledyr og ejere hos Herning dyrlæge.

Dette tilbyder Herning dyrlæge

Ved Herning dyrlæge sættes omsorg og faglighed i højsædet. Disse spiller nemlig en afgørende rolle for enhver god dyrlæge. Ved klinikken er alle de ansatte fagligt dygtige, og klinikken går op i at være omsorgsfulde overfor både kæledyr og deres ejere. Det er klinikkens vision, at man herigennem kan skabe de bedste forløb og tillidsfulde forhold til både ejere og kæledyr. Ved Herning dyrlæge går de op i at skabe gode og trygge rammer for behandling af skadede og syge kæledyr. Herved kan kæledyrene forhåbentlig blive raske. Desuden er det vigtigt, at de kan føle sig tilpasse under hele behandlingsforløbet. Dette har klinikken også fokus på. De er meget opmærksomme på de forbindelser og den kærlighed, som er til stede mellem kæledyr og deres ejere. Derfor har de hos klinikken respekt for, at både kæledyr og ejere har brug for at føle sig trygge ved forløbet. Ved klinikken kan de blandt andet lave sundhedstjek, mange slags behandling, pleje tænder og vaccinere kæledyr.

Fysioterapi, genoptræning og wellness ved Herning dyrlæge

Ved Herning dyrlæge tilbydes fysioterapi, genoptræning og wellness for kæledyr. Led og muskler er skabt til at bevæge sig. Hvis de er inaktive, fordi et kæledyr oplever smerter, eller det er ved at komme sig efter en operation, kan musklerne svinde ind og blive svage, led og sener kan blive stive, aflastning kan skabe ømhed, og både blodcirkulation og nervefunktion kan blive nedsat. Derfor er genoptræning vigtigt. Det gør, at kæledyr igen kan opnå normal funktion i muskler og led. En hund kan have glæde af fysioterapi og genoptræning, hvis den har haft en skade, plages af gigt, er blevet opereret, har haft en diskusprolaps, hvis den skal tabe sig, og hvis det er en brugshund.