Divergent og The Vampire Diaries som lydbøger og e-bøger

Kigger du efter de bedste titler? Hos tales finder du alt fra The Vampire Diaries til Divergent bøger. Klik dig frem til underholdning allerede i dag.

Er du typen, som ikke kan lægge en god bog fra dig? Så prøv tales Premium, der er en app til lydbøger med direkte adgang via iOS og Android.

The Vampire Diaries bøger af Lisa Jane Smith hos tales.dk

Hos tales har du nemt og bekvemt adgang til alle The Vampire Diaries bøger. De spændende titler med vampyrer og gys er perfekt underholdning uanset hvor langt inde i vampyruniverset, man er. Du finder selvfølgelig alle The Vampire Diaries bøger på tales.dk inkl. Mørkets Brødre, Kampen og Skyggesjæle. Der er lige nu 13 bøger i serien plus en masse ekstra. Du kommer derfor ikke til at løbe tør foreløbig, hvis du er i ny til universet. Glæd dig til en oplevelse, uanset om du vælger lydbøger, e-bøger eller konventionelle bøger.

Lisa Jane Smith er forfatteren bag The Vampire Diaries, som efterhånden har gjort sig selv verdensberømt. Hun har en fantastisk måde at skrive på, som har det med at betage yngre såvel som ældre læsere.

I centrum af The Vampire Diaries bøgerne finder man Elena Gilbert, der er en ung pige, som i modsætning til mange andre af de forskellige karakterer i serien er et menneske. Hun er en alm. highschool pige, der har kastet sig ud i det uoverskuelige ved at forelske sig i en karakter, der ikke helt er menneske.

Det gode ved The Vampire Diaries er, at det tager så lang tid at løbe tør for læsestof! Det værste ved at læse en god bog/serie er næsten, at den får en ende. Dette problem kommer man ikke til at opleve foreløbigt med The Vampire Diaries, som bare fortsætter og fortsætter i samme høje kvalitet. Du kommer til at blive suget ind i universet fra dag 1!

Divergent bøger for futuristisk underholdning

Leder du efter spændende science fiction til unge? Divergent bøger er en af de helt store serier, som simpelthen bør læses!

Hos tales.dk finder du alle de berømte Divergent bøger. Dyk dig ned i det spændende, futuristiske univers. De første Divergent bøger blev rost til skyerne, og forfatteren Veronica Roth har på ingen måde bremset. Den store succes har også medført til filmatisering af historien. Har du set Divergent filmene? Så læs alle Divergent bøger, og få endnu flere detaljer med om denne verden, der foregår i fremtidens Chicago.