En tørretumbler til de største tørreopgaver

Mange erhverv kræver, at der ofte skal vaskes tekstil i store mængder, og at det lige så hurtigt skal blive tørt igen. Ét sted, hvor det især er vigtigt, at klude, viskestykker og andet altid er rent, er i rengøringssektoren. Hvis du selv er flittig bruger af diverse vaskemaskiner og tørretumblere ved du, hvor meget disse skal kunne holde til i dagligdagen. Her kan det være en enorm fordel at anskaffe sig en industrivaskemaskine og industritørretumbler, som kan klare selv de største vaskeopgaver. 

Større kapacitet til større vaske

Dér hvor en Industritørretumbler virkelig adskiller sig fra almindelige tørretumblere, er først og fremmest i kapaciteten på tekstil. Almindelige tørretumblere er blot designet til husforbrug, hvorimod en Industritørretumbler skal kunne rumme lidt flere kilo og større mængder. Disse fås i størrelser fra 6 til 80 kg, hvoraf der garanteret er en størrelse, som passer din arbejdsplads.

Kortere tørringstid

Udover at en Industritørretumbler er større, tørrer disse også tekstilet langt hurtigere, end en almindelig hustørretumbler. Den hurtige tørringstid er utrolig behjælpelig i en stresset og travl hverdag, hvor der kører mange tørringer. Din arbejdsplads kommer altså til at spare en masse tid ved at have en Industritørretumbler, og formindske spildtid, hvor man venter på, at tørreprocessen er overstået.

En økonomisk beslutning

Sidst men ikke mindst, bidrager en Industritørretumbler også til en mere energieffektiv tørring. Disse er typisk designet til at være mere robuste og tåle mere end almindelige tørretumblere. De er altså udviklet til at kunne varetage større opgaver, hvoraf de typisk kræver mindre vedligeholdelse. Det vil derfor være muligt at kunne spare på reparationer og elregningen, når industritørretumbleren kører i dagdrift. En Industritørretumbler fås også i mange prisklasser, hvilket gør, at langt de fleste virksomheder har råd til at købe sådan en. Alternativt tilbyder nogle sælgere at man kan lease en Industritørretumbler, så udgiften hertil bliver spredt ud over flere måneder.