Få den bedste støtte på din gåtur med rollator eller krykker

Hos SeniorSalg.dk er de leveringsdygtige i alle tænkelige hjælpemidler til hjemmet, såsom varmetæpper og komfortable hjemmesko, der er nemme at komme ned i. Men hvis du i livets efterår har brug for støtte til din gåtur, behøver du heller ikke at kigge langt. De sælger nemlig også krykker og rollatorer. 

Det kan være et enormt svært og personligt valg at skulle finde og vælge hjælpemidler, når kroppen ikke samarbejder så godt og problemfrit som tidligere. Derfor kan det være en fordel at gøre brug af hjemmesiden, SeniorSalg.dk, hvor man i ro og mag kan finde en ny rollator eller et sæt krykker, der kan støtte dig.

Vælg en god rollator med sæde

Måske kan du nøjes med krykker til de korte gåture. Men det kan være en fordel at investere i en rollator med sæde og pudestøtte, der giver dig komforten og friheden til at tage på længere ture med visheden om, at du altid har mulighed for at tage en pause og et hvil. Med en rollator, hvor der er indbygget sæde, kan man som regel opbevare varer under sædepladen og derfor ikke gå glip af den praktiske opbevaringsfunktion. Hvis ryggen driller, kan det også være en fordel at kigge efter en rollator, der har polstret rygstøtte, så du sidder behageligt og kan læne dig tilbage uden at bekymre dig. En rollator er ikke bare en rollator. Der fås et hav af forskellige modeller med funktioner, der gør der imødekommer forskellige behov. Med en rollator er der også mulighed for at vælge forskellige materialer. De fleste brugere af rollator kan vælge mellem forskellige bredder samt hvilke håndtag, sæde og opbevaringsmuligheder.

Krykker fås i alle regnbuens farver

Hvis man gerne vil være lidt farverig i sit valg af krykker, er det også en mulighed. Hos SeniorSalg.dk er der en masse krykker at vælge imellem. Det kan være, at en skinnende grøn eller rød krykke er det, der skal til, for at du kommer i humør til en dejlig gåtur. Du kan også vælge mellem forskellige materialer og håndtag, så du er sikret et ergonomisk greb og en let affjedring, som er godt at have for øje, når man bruger krykker i hverdagen.