Find rotter til slanger og andet dyrefoder til eksotiske dyr på www.fodergrossisten.dk

Eksotiske kæledyr som slanger og andre reptiler har selvfølgelig brug for at blive fodret med det rette mad. Fodergrossisten.dk er stedet du bør tage ind forbi, hvis du har brug for dyrefoder til eksotiske kæledyr. De har et væld af forskellige produkter. Blandt andet finder du rotter til slanger og meget andet foder til reptiler, fisk og lignende.

Fodergrossisten.dk sælger rotter til slanger

Foder er vigtigt for alle dyr, men har du reptiler eller slanger, så er det vigtigt, at du vælger en forhandler som Fodergrossisten.dk. De kan levere rotter til slanger i blandt andet foder, der netop er, hvad dyret har brug for. Rotter til slanger købes frosne, og når du skal bestille, er det vigtigt, at du sørger for at bestille en flamingokasse med. Uden kasse er der intet salg. En flamingokasse sørger for at holde rotterne frosne i op til 48 timer, og når du bestiller rotter til slanger, vil du ikke have dem optøet, før slangen skal spise dem. Når du bestiller rotter til slanger, kan du få dem i forskellige mængder. Rotter til slanger fås i pakker af 5, 10 eller 25 stk., men zoologiske haver kan også købe helt op til 10 kg. Fodergrossisten.dk sørger altid for leveringer fra mandag til onsdag. Mangler du rotter til slanger, eller andet foder til reptiler, så besøg fodergrossisten.dk, og find det, du mangler.

Det rette dyrefoder til eksotiske kæledyr

Foruden både rotter og mus kan du også få meget andet dyrefoder til eksotiske kæledyr hos Fodergrossisten.dk. De ved, hvor vigtigt det er, at du kan fodre dine dyr med foder af højeste kvalitet. De har et utroligt stort sortiment af dyrefoder til eksotiske kæledyr, hvilket er en af grundene til, at de leverer foder til mange zoologiske haver både i Danmark, Norge og Sverige. Du kan derfor være helt sikker på, at deres dyrefoder til eksotiske kæledyr er det bedste til dit kæledyr. De har selvfølgelig sørget for at inddele deres dyrefoder til eksotiske kæledyr i kategorier. Det gør det dermed langt lettere for dig at finde præcis det foder, du er på udkig efter. Det er uanset, om det er dyrefoder til eksotiske dyr eller til hund og kat. Alt deres dyrefoder er selvfølgelig i høj kvalitet og indeholder alt det, som dyret skal have. Mangler du dyrefoder til eksotiske kæledyr, eller måske til hund og kat, så tag ind forbi Fodergrossisten.dk.

Fodergrossisten.dk har alt, du skal bruge af dyrefoder, uanset om det er til zoologiske haver, eller det er til den private ejer.