Geomag og deres berømte magnetlegetøj til kreative drenge og piger

Legebyen.dk har et stort udvalg af legetøj til børn i alle alderstrin. Læs bl.a. her om konstruktionslegetøj fra Geomag.

Geomag hos Legebyen.dk – magnetisk konstruktionslegetøj, når det er bedst!

Legebyen.dk har et stort udvalg af konstruktionslegetøj fra både danske og udenlandske producenter. Det mest kendte er vel danske LEGO, men der findes et hav af forskellige spændende mærker. Det mere simple Plus Plus giver også uendeligt mange forskellige muligheder for at konstruere og bygge så vildt som fantasien tillader det. Klodserne kan godt være simple. Det giver bare fantasien større udfordring for at udvikle sine former og ideer. Der findes også magnetisk konstruktionslegetøj som fx Geomag, som består af stænger og kugler, som kan sammensættes til alle mulige forskellige geometriske former. Dette legetøj giver børnene en god forståelse for geometri, matematik, logik og rum. Det giver en forståelse for konstruktion, holdbarhed, rummelighed og udvikler deres kreative evner. For der skal fantasi til, og det har børn jo masser af, så derfor er konstruktionslegetøj som Geomag altid en glimrende gave til børn. Geomag er allerede enormt populært til børn over 7 år, og dine børn vil helt sikkert elske de spændende former, som kan bygges med de dejlige magneter. De findes også Magicube, som børn fra 1 år kan lege med. Disse magnetiske former kan ikke sluges og er supersjove for børnene at lege med, da det jo er ren magi, hvordan de sidder sammen!

Legebyen.dk har et stort udvalg af legetøj, som er håndplukket til at stimulere børnene i deres udviklingstrin. Der findes mange forskellige slags legetøj, som kan udvikle forskellige evner hos børn. Desværre har vi i samfundet haft tendens til at give pigerne “pigelegetøj” og drengene “drengelegetøj.” “Pigelegetøj” er typisk dukker, prinsesser, smukke heste, slotte, legekøkkentøj etc. hvorimod drengene har fået våben, monstre, drager, biler og konstruktionslegetøj. Disse skarpt opdelte kategorier hæmmer børnenes udvikling inden for forskellige områder: Pigerne får ikke udviklet deres kreative byggeevner og matematiske, geometriske forståelse, hvis de ikke bliver præsenteret for konstruktionslegetøj som fx Geomag. Drengene får ikke udviklet deres omsorgsevner og evner til at lege stille, hvis de kun bliver præsenteret for våben, racerbiler og monstre. Geomag er legetøj til både piger og drenge; alle kan være med. Det udvikler børnenes rummelige sans, udfordrer deres logiske sans og lærer dem om holdbarhed, form og geometri. Læs mere om Geomag på www.legebyen.dk, hvor du helt sikkert kan finde det helt rette konstruktionslegetøj til dine børn uanset alder eller køn. Piger kan blive lige så gode ingeniører og arkitekter som drenge, så hvis dit barn udviser kreative interesser, så prøv at præsentere det for Geomag.