Gør din boligforening klar til fremtiden med en ladestander til elbiler

Som ejer af en boligforening eller som ansvarlig for opførslen af nye boliger er der mange ting, du skal tænke over, når det kommer til at skabe gode rammer for dine beboere. Der skal være styr på de små detaljer, så dine beboere har lyst til at blive boende, og så nye kan tiltrækkes.

Derfor har du sikkert tænkt det hele grundt igennem, men har du også overvejet at gøre dig selv attraktiv for elbilsejere? Der er ingen tvivl om, at fremtiden inden for personlig transport hedder elbiler, og det er allerede en tendens, som har masser af fart på i Danmark.

Salget af elbiler stiger fra år til år, og det stiller krav til dig, der gerne vil fastholde og tiltrække beboere, som ejer en elbil. En elbil skal nemlig lades op, og hvis dine beboere skal parkere foran deres bolig, har de også behov for at kunne lade deres elbil op foran deres bolig.

Derfor kan du med fordel installere en ladestander til boligforening, som vil gøre det attraktivt og nemt for nuværende og kommende beboere at vælge netop din boligforening.

Hvad er en ladestander til boligforening?

En ladestander til din boligforening adskiller sig fra de ladestandere, du ser på offentlige steder og hjemme i private garager. Når en ladestander skal stå i din boligforening, stilles der nemlig andre krav til funktionerne, og netop derfor kan det betale sig at vælge en ladestander, som er designet specifikt til boligforeninger.

Her får du en totalløsning, hvor der er tænkt over tingene, og hvor det bliver nemt både for dig og dine beboere. Du får høj brugervenlighed, da beboerne får mulighed for at få adgang til at oplade fra din ladestander via en app på mobilen, mens de på samme app kan følge med i, hvordan det går med opladningen.