Hammershøi tallerkener kan bruges til enhver lejlighed

De smukke Hammershøi tallerkener er en sikker måde at tilføje stil og raffinement til ethvert hjem. De karakteristiske riller langs kanten af hver tallerken er det klassiske kendetegn for kollektionen, der tilføjer et strejf af elegance til ethvert bord. Tallerkenerne er særdeles velegnede til alle slags lejligheder, idet de fås i forskellige størrelser og farver. Serien kommer endda i en særlig juleversion. I denne version er der tilføjet en række unikke kunstneriske tilføjelser i juletema, som gør de smukke tallerkener til den perfekte tilføjelse til julepynten i december måned. Uanset anledning vil de smukke tallerkener fra Hammershøi være en æstetisk tilføjelse til dit hjem. Er du interesseret i at købe dansk kvalitetshåndværk til enhver lejlighed, så kan du lige her finde et bredt udvalg af Hammershøi tallerkener

 

Forelsk dig i en ny klassiker med Hammershøi tallerkener

Hammershøi tallerkener er blevet fremstillet siden 2015, og er dermed en nyere tilføjelse til den voksende skat af danske designklassikere. Bag Hammershøi-mærket er Kähler, og dermed kan du være sikker på, at du køber et produkt, der emmer af høj kvalitet, og smukt design, der vil holde i mange år frem. Serien er navngivet efter den danske kunstner Vilhelm Hammershøi, der arbejdede for Kähler fra 1893, og var kendt for sin unikke designs. Hammershøi serien blev skabt med grundlag i netop disse unikke designs, der blandt andet inkluderer de tydelige riller, som er et bærende designelement i Hammershøi tallerkener. Serien er grundlagt med tanke på tradition og håndværk, og er den perfekte tilføjelse til ethvert hjem.

 

Hammershøi tallerkener er for alle – selv den kræsne vært

Hammershøi tallerkener er stilfulde og tidløse, og er et klassisk valg, selv for den mest kræsne og kritiske vært. Tallerkenerne vil med sikkerhed bringe ekstra elegance til dit spisebord, og derudover er de fremstillet af materialer af høj kvalitet. Uanset om du bruger tallerkenerne i den travle hverdag, eller om du bruger dem som midtpunktet for et smukt opdækket bord, når du skal have gæster, vil disse tallerkener tilføje det perfekte strejf af klasse og stil til din boligindretning. De er et smukt tilbehør til enhver husholdning, da deres klassiske, men moderne design gør dem til et ideelt valg til enhver lejlighed og til enhver indretning. Hammershøis smukke tallerkener er perfekte til både formelle og uformelle omgivelser og vil helt sikkert gøre, at ethvert måltid føles lidt mere specielt. Det er en ny designklassiker, som du fortsat vil være glad for i mange år frem.