Hos Effektlageret finder du smart Savage Gear

Mangler du bedre udstyr til din næste fisketur? Hos Effektlageret forhandles udstyr til fiskeri og friluftsliv fra markedets førerende producenter og mærker. Disse fås både til nybegyndere og erfarne samt til forskellige former for fiskeri. Læs mere herunder om Savage Gear og Westin fiskegrej, eller besøg www.effektlageret.dk.

Bliv klar til fiskeriet med Savage Gear fra Effektlageret

Et brand, man bestemt er i eksperter i hos Effektlageret, er Savage Gear. Af denne årsag forhandles Danmarks absolut største udvalg af Savage Gear på www.effektlageret.dk. Savage Gear er et verdenskendt fiskegrejsmærke, der producerer agn såsom spinnere, woblere, shads, jigs, gummidyr, hardbaits, jerkbaits og meget andet. Disse passer både til fiskeri efter gedde, aborre, sandart og ørred, sådan at du kan forbedre dine chancer for fangst, uanset hvilke fisk du fisker efter. En af grundene til brandets store succes er ejeren, Mads Grossels, store erfaring i friskegrejsbranchen. Hans kendskab til predatorfiskeriet har gjort Savage Gear til et anerkendt dansk mærke på den internationale scene — især når det gælder produkter i kategorien ultra realistiske agn. Savage Gear producerer nemlig deres ultra realistiske agn i udgaverne Line Thru Troet, 4D Perch, Snake, 3D Bat, Suicide Duck og mange flere. Ud over agn finder du også udstyr såsom beklædning i form af både sko, overtøj og forskellige former for tilbehør, der egner sig til mange timer ved vandet.

Prøv Westin fiskegrej, som er af høj kvalitet

Westin fiskegrej er en anden populær kategori for folk, der er på udkig efter agn i høj kvalitet. Westin fiskegrej er nemlig præcis lige så let at bruge som andre former for fiskegrej — forskellen er bare flere fisk på krogen! Grundlæggeren Ingvar Westin baserede produktionen af Westin fiskegrej på sin opvækst i Sverige, hvor han udviklede sine evner for træ-og snittearbejde. Det, der startede som et fint børnelegetøj, blev nemlig sidenhen til det veletablerede og anerkendte brand inden for fiskegrejsindustrien. Westin fiskegrej fås derfor i et stort udvalg hos Effektlageret! Tag for eksempel et agn såsom Westins D360. Dette føres i 14 farver og 4 forskellige størrelser, der passer perfekt til put and take søens mange ørreder. Udvalget af Westin fiskegrej omfatter også et agn som en Bullybite, der både kan kastes langt og går med en lavfrekvent lyd gennem vandet. Det er perfekt til ørreder, men man fanger også nemt en aborre eller en sandart. Er du på jagt efter havørred og hornfisk, bør du prøve de 22 gram Westin sømmet. Disse er håndmalede i Danmark, af malere, der har udviklet de mest velfangende farver i samarbejde med erfarne testfiskere.

Der er derfor masser at vælge imellem! Besøg www.effektlageret.dk, hvis du vil danne dig et overblik over hele sortimentet allerede i dag.