Hvordan skaber du gode rammer for møderne på din arbejdsplads?

Hvad skal der være under et møde for at skabe gode forhold for dine medarbejder og gode rammer for mødet? For at skabe gode betingelser for møderne er det vigtigt at overveje de rigtige elementer, og du kan få inspiration til, hvordan du kan afholde og strukturer dit næste møde.

Planlægning og agenda for mødet

Når du afholder et møde, kan det være fordelagtigt med en agenda både for din egen skyld, men også for de, som skal deltage i mødet. Du kan lave en veldisponeret agenda, der fungerer som strukturen for mødet. Hvis du sender agendaen ud i god tid, så har deltagerne mulighed for at kunne forberede sig.

Passende lokale og udstyr

Vælg et mødelokale, der passer til mødets størrelse og formål. Sørg for, at der er tilstrækkelig siddeplads, og at udstyret som projektorer, whiteboards og lydsystemer fungerer korrekt. Dette hjælper med at undgå tekniske forhindringer.

Forplejning under mødet

Du kan forkæle din medarbejder med lidt drikkevare og snacks under mødet, hvis sulten skulle sulten eller tørsten skulle melde sig, hvilket de formentligt vil sætte pris på. En mulighed snack kunne være Cocohagen – Dadelslik og dadelkugler. Cocohagen tilbud og cocohagen forhandler. Shop cocohagen nu. Et andet forslag kunne være myslibar, frugt eller nødder.

Tidshåndtering

Du bør holde mødet inden for den fastsatte tid, idet det signalerer til de andre deltagere, at du respektere deres tid. Når du planlægger agendagen, kan du overveje at indføre en tidsbegrænsning for hver dagsordenpost, hvilket er et godt tip, hvis du vil sikre, at tidsplanen for mødet ikke skrider.

Aktiv deltagelse og opfølgning af mødet

Det er vigtigt med en god mødekultur, så derfor kan du opfordre til, at alle deltager aktivt ved at byde inde og lyt til forskellige perspektiver. Efter mødet skal der følges op på beslutninger og handlinger, f.eks. ved at sende mødereferater ud.