Indret dit hjem med en smuk New Yorker glasdør

Er du interesseret i moderne interiør som en New Yorker glasdør eller en indendørs ståltrappe? Så er First Floor CPH stedet for dig. De er stolte af deres håndværk, og deres mange års erfaring med udviklingen af deres produkter har gjort dem til eksperter på området. De kan altid hjælpe dig frem til den rigtige løsning, så du får det flotteste hjem. Læs mere om New Yorker glasdøre og indendørs ståltrapper herunder.

En New Yorker glasdør fra First Floor CPH giver kontrast

Søger du en New Yorker glasdør, er de hos First Floor CPH klar til levering. Dørene er lavet på deres eget smedeværksted, og deres design er unikt og godt udtænkt. Investerer man i en New Yorker glasdør, vil man opleve at lyset får fri adgang til rummet. Generelt giver det en fantastisk opløftende fornemmelse i rummet. Det sorte stål, som produkter fra First Floor CPH er kendt for, passer perfekt ind i moderne danske hjem, hvor væggene ofte er meget lyse. I sådanne lyse hjem tilbyder en New Yorker glasdør en udsøgt kontrast. Foruden at designe og producere din nye New Yorker glasdør kommer First Floor CPH gerne og måler op, før de monterer den. Sammen med dem kan du hurtigt finde frem til, hvilken løsning der passer dit hjem bedst. De har stået i mange stuer og vurderet, hvordan deres produkter bedst kan udnyttes. Kontakter du dem i dag, kan de fortælle dig meget mere om, hvilke materialer deres New Yorker glasdøre er fremstillet i. Lyder det interessant, kan du finde dem på www.firstfloorcph.dk.

En veldesignet indendørs ståltrappe vil klæde dit hjem

Er du på udkig efter en indendørs ståltrappe, kan du også med fordel kigge forbi First Floor CPH. Den er også produceret i lækkert stål, som giver kontrast i lyse hjem. Din indendørs ståltrappe skal passe perfekt ind i dit hjem, og det sørger First Floor CPH for. De har sans for detaljen – både på gelænderet, trinene og en eventuel repos. Har du brug for det, vil First Floor CPH sende en medarbejder ud, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvordan du bedst muligt indretter dit hjem med en indendørs ståltrappe. Hvis det lyder som noget for dig, kan du kontakte dem på www.firstfloorcph.dk. En indendørs ståltrappe passer desuden virkelig godt sammen en New Yorker glasdør, og på deres hjemmeside kan du se deres udvalg af indendørs ståltrapper, New Yorker glasdøre og meget mere. De sidder i øvrigt klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have.