Køb fugleklodser og hatprofil til tag og facade hos Profilmetal A/S

Arbejder du med nybyg eller renovering af huse, så er det en god ide, at du tager et smut forbi Profilmetal A/S. De har alt, man skal bruge til tag og facade, som alt sammen findes i høj kvalitet. Du får derfor både fugleklodser, hatprofil, der er CE-godkendte, og meget mere.

Beskyt taget med fugleklodser i skum

Du kan ikke undvære fuglekloser til opsætning af tag. Tager du ind forbi Profilmetal A/S, kan du være sikker på at finde fugleklodser, der beskytter taget bedst muligt. Der findes et væld af forskellige typer fugleklodser, og derfor finder du også et stort sortiment hos virksomheden. Du kan derfor garantere, at der vil være fugleklodser, der vil matche det tag, du er ved at bygge. Tage har behov for fugleklodser, da det er med til at holde alt fra fugle til fygesne ude. Du kan vælge fugleklodser, der lægges over eller under tagpladen. Hvis du vælger begge dele, kan fugleklodserne lukke af i begge ender. Alle fugleklodser er lavet i skum af højeste kvalitet, der sikrer en meget lang levetid. Derfor kan du også få helt op til 40 års garanti. Er du interesseret i at købe fugleklodser, så tag ind forbi profilmetal.dk, og lær meget mere.

Inddæk facaden med hatprofil i høj kvalitet

Profilmetal A/S har alt, du skal bruge, når det kommer til tag og facader – derfor finder du også hatprofil i forskellige varianter. En hatprofil er en nødvendig detalje, når der skal inddækkes mellem trapezplader, men kan også være med til at give facaden et flot udseende. Du kan finde deres hatteprofiler i forskellige standardmål, men det er også muligt at bestille dem i specialmål. Du skal blot tage kontakt og oplyse hvilke mål, du har behov for. Så kan du være sikker på at få en hatprofil, der er klar til brug. For at sikre at din hatprofil passer facaden bedst muligt, findes de i 16 forskellige farver, der kan matche trapezpladerne bedst muligt. En hatprofil fås kun i den højeste kvalitet hos Profilmetal A/S, der kan love, at de holder i mange år frem. Derudover er du altid sikret hatprofil til de bedste priser. Med dag til dag-levering er du også garanteret, at du hurtigt kan komme i gang med dit byggeprojekt. Du skal ikke bekymre dig for meget om vedligeholdelse, da hatteprofilerne er lavet, så de effektivt afviser alger og mos. En hatprofil er desuden let at montere. Mangler du hatprofil til dit byggeprojekt, kan du være sikker på at finde det, du søger, hos profilmetal.dk.