Køb gourmix online hos mypets.dk

GourMix hundefoderet bliver produceret af det danske firma VetCur, som har flere års erfaring med at producere sundt hundemad i høj kvalitet. Virksomheden arbejder meget med olietilskud og sunde planteblandinger, og har en filosofi om, at alle råvarerne i hundefoderet skal være økologisk og i bedste kvalitet. Derfor er gourmix foderet kornfrit og fri for lagermider. Hvis din hund døjer med pels problemer, som f.eks. kløe, så har vi løsningen til dette problem – simpelthen ved at fodre med hundemad, der er lavet på de allerbedste råvarer.

Gourmix hundefoder

GourMix luksus dåsemad -Fremstillet af de bedste råvarer og indeholder udelukkende vitaminer, kød og mineraler. Kan fås i tre varianter: kalkun, oksekød og lam.

GourMix Classic – God til at hjælpe hunde med hud- og pelsproblemer. Gourmix består af et aften og morgen foder, og er bedre kendt som morgen/aften foderet af kunder.

GourMix pølse af rent kød – Findes i to lækre varianter: leverpølsen eller kraftmenupølsen. Begge er skærefaste og kan også anvendes som belønning i forbindelse med leg og træning. Pølserne er fremstillet af friske råvarer af god kvalitet.

Du kan eventuelt bestille en GourMix Classic smagsprøve hjem for at se om din hund kan lide det fantastiske og kornfrie foder. Prisen på en smagsprøve med 400g er 49kr.

God service og hurtig levering

Køb gourmix online inde på mypets.dk, hvor du altid er i gode hænder. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring vores store udvalg af gourmix. Hos mypets.dk har vi massere af erfaring med gourmix og andet foder, og vi garanterer, at vi altid kan finde en variant, der passer til netop din hunds behov. Du er velkommen til at give os et kald på 32 14 21 69, eller skrive en mail til info@mypets.dk, hvis du har brug for hjælp til at finde de rette produkter. Vi besvarer normalt forespørgsler via e-mails i dagtimerne indenfor ca. 1-2 timer. Når du bestiller hos os bliver varerne afsendt så vidt muligt samme dag, hvis det er en lagervare du har bestilt på vores online webshop. Leveringstiden svinger mellem 1-2 hverdage, alt afhængigt af om varen skal leveres med GLS eller fragtmand, og om pakken skal sendes til privatadresse eller erhvervsadresse. Gå på opdagelse i vores store sortiment på hjemmesiden og find det gourmix hundefoder til din hund – Vi glæder os til at høre fra dig!