Labels og alle dets muligheder

Mange forbinder labels med de traditionelle vævede labels som sidder på tøj. Denne type labels er stadig meget anvendte og populære, men der findes også mange andre typer af labels som ikke kun bliver brugt på tøj.

Professionelle labels

Har du en professionel produktion af tøj, tasker, møbler eller tilbehør skal du selvfølgelig have professionelle labels, der understøtter dit brand. De professionelle labels bliver produceret efter dine dessiner og du har indflydelse på alt fra størrelse, design, farver og materiale. Vævede polyesterlabels har i mange år været det mest anvendte label, men bomuldslabels med tryk vinder mere og mere frem i takt med at tøjproducenterne gerne vil have bæredygtige løsninger.

Labels i læder eller imiteret ruskind

Læderlabels eller labels i imiteret ruskind har et lækkert udtryk og adskiller sig markant fra de vævede labels. Denne type labels bliver i høj grad brugt på ting, der ikke dagligt kommer i vaskemaskinen, det kan fx være møbler eller legetøj.

Metallabels

Metallabels kender du garanteret fra gardiner eller møbler. Men metallabels kan også sagtens bruges på tøj i den mere eksklusive ende til at underbygge et brand i høj kvalitet.

Silikonelabels

Ligesom metallabels bliver silikonelabels også brugt på møbler, persienner, rullegardiner eller tæpper. Silikonelabels bliver også brugt på tøj i fx sundhedssektoren eller inden for restauration eller andre servicefag.

Labels til dig der syr på hobbyplan

Syr, strikker, quilter eller hækler du på hobbyplan, findes der også billigere labels til dig, som du kan bestille i mindre mængder. Ofte falder stykprisen på de professionelle labels markant jo flere der bliver produceret. De billigere labels er ofte i samme gode kvalitet som de professionelle, men forskellen er her at du ikke har samme designmuligheder. Simpelthen fordi de væve, der bliver brugt har faste indstillinger, antal tråde mm. Når man producerer på denne måde, er det nemt at producere meget, uden hele tiden manuelt at skulle ændre vævens indstillinger.

Du finder labels til alle behov hos Ikast Etiket.