LED rør – en billig løsning til industri

Står du og mangler en løsning på belysning på arbejdspladsen? Leder du efter en yderst billig løsning? Så bør du overveje at bruge LED rør.

LED rør bruges ofte som kontorbelysning, industribelysning samt i restauranter og skoler. Udover at være en billig og energieffektiv lyskilde, kan du også spare en masse penge på elregningen med LED rør. Disse holder nemlig længe, og tjener derfor sig selv ind igen. På mange måder er LED rør en god investering for dig og miljøet. Belysningen er helt central i indretningen af en velfungerende arbejdsplads. Det rette lys kan nemlig danne grundlag for godt arbejdsmiljø med stor effektivitet og trivsel. Den forkerte belysning derimod kan være dyr, virke trættende og påvirke medarbejdernes humør negativt. Noget så simpelt som god belysning kan skabe bedre arbejdsindsats, færre sygedage samt mere dedikerede og koncentrerede medarbejdere. Dette er med garanti noget, som du ønsker, og derfor bør du installere LED rør på arbejdspladsen.

Hvis dette lyder som noget for din industri, så finder du her et stort udvalg af LED rør.

Stort udvalg af LED rør til din industri

LED står for Light Emitting Diode, som på dansk betyde lysdiode. En lysdiode er et elektrisk komponent, der giver lys, når der løber strøm igennem den. Et lysstofrør er en lyskilde, som omdanner energi til dioden. Da røret omdanner elektrisk energi til lysenergi, er det en såkaldt transducer.

Disse LED rør bør du altså bruge til din industri. De findes i mange forskellige størrelser, således er der med garanti noget, der passer ind hos dig og på netop din arbejdsplads. Du kan med stor fordel tage et kig på HERCULES modellen, som er yderst robust, og som egner sig perfekt til hårde miljøer som stalde og kødindustrien. Dioderne er nemlig korrosionsbeskyttet. LED rør er 5-6 gange mere effektive end almindelige glødepærer, og af netop den grund kommer du ikke til at bruge lige så meget på elregningen med LED rør. De kan også holde i 10-25 år, så du behøver ikke bekymre dig om at skulle erstatte en pærer lige foreløbigt.