Leica Danmark tilbyder landsdækkende salg og service

Leica Geosystems som er en del af Hexagon er en revolutionerende verden af måling og undersøgelse i 200 år. De skaber løsninger til fagfolk i hele verden. Leica Geosystems er kendt for førsteklasses produkter og innovativ løsningsudvikling til fagfolk i en mangfoldig blanding af industrier, såsom rumfart og forsvar, sikkerhed, konstruktion og fremstilling, til Leica Geosystems. Med præcise og præcise instrumenter, sofistikeret software og pålidelige tjenester leverer Leica Geosystems værdi hver dag til dem, der former fremtiden for vores verden. Leica Danmark tilbyder landsdækkende salg, service og support, og deres danske team af kvalificerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig lokalt.

 

Leica har brugervenlige produkter

Leica Danmark laver bl.a. styringssystemer til gravmaskiner, brugervenlige planeringsløsninger til dozere, hældningsplaneringssystem til opgaver med bladmaskiner og meget mere. Derudover laver de måleinstrumenter i form af laser afstandsmålere, rotationslaser mm. Leica industrielle lasertrackere, teodolitter og laserstationer giver meget nøjagtig registrering, scanning og måling til industrielle anvendelser med store mængder. Skal du laserscanne har Leica Danmark det rette udstyr til dig. Med enestående rækkevidde, hastighed og datakvalitet er Leica Geosystems laserscannere den perfekte løsning til alle opgaver inden for 3D-laserscanning. Ydermere er Leica Geosystems verdensførende producent af luftbårne sensorer til fotogrammetri og kortlægning.

 

Løsninger til reduktion af energispild

Leica Danmark arbejder også indenfor bæredygtighed. Da de traditionelle energikilder er ved at være udtømt, er vi nødt til at spare på det, der er tilbage. Leicas GIS-løsninger byder på præcis aktivstyring for at mindske energispild mest muligt. De har GIS-løsninger til formindskelse af energispild til både elektricitet, vand og gas.

Leica Danmark har altså mange forskellige produkter som, lasertrackersystemer, mobile mapping-systemer, luftbårne systemer, dronesystemer, maskinstyring, lasere, nivellerinstrumenter og mange andre. De er klar til at hjælpe fagfolk med førsteklasses produkter og innovativ løsningsudvikling indenfor forskellige industrier.