Musto sejlertøj – en gave fra havguderne

Kun en tåbe frygter ikke havet! Sådan går sagnet om det store, mystiske hav. Nogle gange stille og fint andre gange bølger af opslugende og frygtindgydende grad. Elsker du at være på havet har du sikkert den store respekt for dette pragtfulde naturfænomen. Og du ved sikkert også hvor vigtigt det er, at have udstyret i orden når man befærder sig derude. Køb Musto sejlertøj online her, hvis du også vil mærke forskellen på det almindelige, og det, der er lidt bedre.

Om mærket

Når man har at gøre med et højkvalitetsmærke som Musto, synes vi at det er værd at tildele dem en del plads i denne artikel så vi rigtigt kan introducere til dette vidundermærke. Keith Musto er en olympisk sejler fra England. Virksomheden blev grundlagt i 1964 hvor Keith Musto brugte sin konkurrencesejlererfaring til at udvikle Musto sejlertøj af allerhøjeste kvalitet. Musto byder bl.a. på banebrydende teknologisk fremskridt ved hjælp af deres 4 lags-system.

Musto har både højstandards inshore og offshore tøj

BR1- standarden anvendes til at markere inshore sejler tøj. Derefter er der BR2, offshore standarden. MPX-standarden er til racing på havet og LPX-standarden er til letvægts- og strækbart tøj som anvendes til ocean roning.

Gore-tex – åndbart og vandtæt!

Gore-tex er kendt som guldstandarden indenfor vejrbeskyttende tøj. Musto anvender Gore-tex i det meste af deres tøj. Gore-tex bruges som vandtæt og åndbart mellemlag i flerlags sejlertøj. Materialet har mikroskopiske porer 20.000 gange mindre end vanddråber, men 700 gange større end vanddamp molekyler. Dette gør, at Gore-tex er vandtæt og åndbart.

Livsstilen gør forskellen

Den gode livskvalitet kommer sig af at have styr på de 3 dele livet består af. Arbejdsliv, privatliv og nattesøvn. Mange er ambitiøse omkring deres arbejdsliv, men man kan også være ambitiøs omkring sit privatliv. Er du sejler, lærer du hurtigt vigtigheden af at være ambitiøs når det handler om at have sit udstyr i orden i sit privatliv. Er du sejler, så klæd dig i Musto – det er livsstilen der gør forskellen! Så tag med ud på havet i Musto sejlertøj. Du får dig en skøn oplevelse når du beklæder din krop i materialer som din krop både holdes vandtæt i og kan ånde i. Du får tøj lavet af en specialist både indenfor sejlerfaget, men også indenfor tøjfaget. Vi ved alle sammen hvor vigtigt det er at have det rigtige tøj på. I et land som Danmark hvor vi har 4 årstider, oplever vi tit at ”der ikke er noget som dårligt vejr, men kun forkert beklædning”. Dette er i særdeleshed sandt ude på havet, så lever du sejlerlivsstilen, så beklæd dig i Musto sejlertøj. Det betaler sig!