Organiser dine aftaler i en smart ugekalender

Det kan være utroligt praktisk at have en ugekalender et centralt sted i huset, hvis du og resten af din familie har mange aftaler at holde styr på. På den måde kan I nemlig hver især hurtigt få et overblik over, hvem der skal hvad i løbet af ugen, og hvornår aftalerne ligger.

Det giver alle mulighed for bedre at planlægge deres dag, og så bliver det også nemmere for dig selv at holde styr på, hvad børnene har af aftaler.

Hvad kan du bruge en ugekalender til?

En ugekalender kan bruges til at skrive rigtig mange forskellige typer aftaler og ikke mindst noter ned i. Først og fremmest kan du bruge kalenderen til at skrive ned, hvilke aftaler I hver især har hvornår. Det kan fx være, at den ene skal til fodbold om tirsdagen kl. 17, og den anden skal til håndbold om mandagen kl. 16.

Ud over de typiske aftaler er det også oplagt at bruge en ugekalender til at organisere hjemmet. Hvem skal støvsuge, og hvornår skal det gøres? Hvornår skal skraldespanden sættes ud til vejen, fordi skraldebilen kommer og tømmer den? Og hvilken dag har børnene deres faste maddag? Hvis I ikke allerede har sådan nogle aftaler, kan det være en god ide at komme i gang. Det giver børnene en stor læring, og samtidig får de en følelse af, at de bidrager positivt til husholdningen.

Du kan give børnene små huslige opgaver i hjemmet, uanset hvor gamle de er. Det er dog vigtigt, at du sørger for at tilpasse opgaverne efter børnenes alder og færdigheder, så det bliver en succesoplevelse for dem at hjælpe til.

Se det store udvalg af ugekalendere hos Plakatforlaget

Hos Plakatforlaget forhandler de et stort udvalg af kalendere til hele familien. Du kan derfor købe både ugekalender og en årlig familiekalender hos dem. Du kan enten vælge en ugekalender, som du kan hænge op på væggen, eller du kan vælge en lille bog, som du fx kan have med dig i tasken. Hvis du køber for mere end 250 kr. i webshoppen, får du gratis levering til en pakkeshop nær dig. Derudover kan du nemt gennemføre din betaling ved at vælge mellem de mest almindelige betalingsformer som fx kortbetaling og MobilePay.

Husk, at du med fordel kan købe din ugekalender allerede nu, så du har den, inden det nye år ringer ind.