Sådan vælger du den helt rette armslynge til dig selv

Når du finder dig selv i en situation, hvor du har brug for en armslynge, er det essentielt, at slyngen passer til dig. Ikke alene skal den passe til din arm, for den skal også passe til den skade eller udfordring, du oplever.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du udvælger en armslynge, kan du blot læse videre. Her finder du en miniguide til at udvælge den rette slynge til din arm.

Husk også, at de hos K.C. Pedersen altid fører et stort udvalg af slynger til arme. Derudover står de også altid klar til at vejlede dig, så du ender med den helt rette slynge.

Få den rette diagnose af lægen

For at kunne finde den rette slynge til din arm, er det vigtigt, at du først og fremmest ved, hvad der er galt med armen. Derfor er det vigtigt, at du starter med at aflægge din læge et besøg. Lægen kan tilse din arm og komme med en konkret diagnose. Det er denne diagnose, der danner udgangspunktet for, hvilken armslynge du skal vælge.

Der findes mange forskellige slags armslynger, der er tilpasset forskellige former for skader, smerter og andre problemstillinger. Derfor er en korrekt diagnose vigtig.

Slyngens formål

Når du skal bruge en slynge, håndledsskinner eller noget helt tredje, gør samme princip sig gældende: Det er produktets formål, du skal være opmærksom på.

Nogle slynger til armen kan aflaste din arm eller skulder, mens andre støtter derimod armen eller skulderen. Der er vigtigt, at du finder én, der passer til netop din diagnose. Her kan lægen også vejlede dig, så du ved, hvilken slags armslynge du skal gå efter.

Opsøg en professionel forhandler

Efter at have fået stillet den rette diagnose og udpeget slyngens konkrete formål er det afgørende at opsøge en professionel forhandler. Derfor bør du købe armslynger såvel som håndledsskinner fra K. C. Pedersen. Her kan de hjælpe dig med alt fra opmålingen til at udvælge den helt rette model. Det er din sikkerhed for at ende med den rette slynge til din arm.

Ofte kan du også få en bevilling gennem kommunen, når du har brug for en armslynge. Har du spørgsmål til denne proces eller hvordan du søger om bevilling, kan du også få hjælp og rådgivning hos K.C. Pedersen. Gå ind på kcpedersen.dk i dag og tag hånd om dit helbred.