Skal du finde firmajulegaver? Gør det let med GaveShop.nu

Når julen står for døren, skal der sørges for julehygge og julegaver til både familie, venner og medarbejdere. Det er nemlig kutyme for virksomheder at give deres ansatte en firmajulegave som tak og fejring i juletiden. Det er dog en stor udfordring at købe julegaver til hele virksomheden – særligt hvis der er mange ansatte. Hos Gaveshop kan du dog nemt sørge for, at alle medarbejdere får, hvad de ønsker sig.

Så nemt er det at bestille firmajulegaver hos Gaveshop

Det er let og enkelt at ordne firmajulegaverne med hjælp fra Gaveshop. Du slipper nemlig for at gruble over, hvad der vil gøre alle i virksomheden glade. Med Gaveshop skal du først sætte et budget for firmajulegaverne. Du bestemmer selv, hvad prisen skal være. Herefter oprettes et unikt login til en gaveshop til hver ansat, som de får tilsendt et link til. Medarbejderne kan nu selv gå på opdagelse i de mange spændende firmajulegaver, der matcher dit fastsatte budget.

Når medarbejderne har udvalgt deres gaver, pakker Gaveshop gaverne flot ind og sender dem til virksomheden. Medarbejderne kan efterfølgende afhente deres helt personlige firmajulegave.

Derfor skal du vælge Gaveshop

De fleste kender til at modtage en gave, de ikke rigtigt kan bruge til noget. Det kan være svært at gøre alle glade, hvis du vælger én bestemt firmajulegave, og det er her, at Gaveshop kommer ind i billedet.

Med Gaveshop kan alle medarbejdere vælge deres egen gave i et stort udvalg af forskellige produkter fra en lang række af kendte producenter. Det er nemlig vigtigt, at der er en masse spændende produkter at vælge mellem, så alle kan finde noget, der falder i deres smag. Giv dine medarbejdere en firmajulegave, de bliver glade for, når du vælger Gaveshop – og spar besværet. Du er sikker på, at julegaven bliver et hit, når der er frit valg i gaveshoppen.

Meget mere end blot firmajulegaver

Det er ikke kun firmajulegaver, du kan shoppe hos Gaveshop. De har nemlig også et stort udvalg af gavekurve og gaver til alt fra medarbejdere til kunder og samarbejdspartnere. Skal du derfor bruge firmagaver eller jubilæumsgaver, har du også meget at vælge mellem.

Har du særlige ønsker eller spørgsmål til processen, kan du altid kontakte Gaveshop. De står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige firmajulegave til dine ansatte, så alle kan få en glædelig jul.