Valpolicella ripasso superiore giver en lækker smag til din aftensmad

Ripasso-vine er ofte koncentrerede og lidt søde, hvilket gør dem gode valg til julevin. De kan være et godt alternativ for dem, der kan lide Amarone-stilen, men finder den for tung til julemiddagen. Der er dog stor forskel på kvaliteten mellem de forskellige Ripasso-vine. Disse billigere vine er generelt kedelige og intetsigende. Hvis du vil prøve en Ripasso, er det bedst at vælge en fra en velrenommeret producent. Ripasso er en rødvin, der fremstilles i Valpolicella-regionen i Veneto, øst for Gardasøen. Ripasso-vine er normalt trecifret prissat, men her på Supervin.dk kan du finde Ripasso-vine i forskellige prisklasser. De køber Ripasso-vine i store mængder fra diverse restlagre og sælger dem billigt videre til dig, så du kan nyde en lækker Ripasso-vin til aftensmaden uden at din pengepung mister al sin vægt. Du sparer især en krone, hvis du køber lidt flere Ripasso-vine og udnytter deres mængderabatter. Fyld kælderen op med Valpolicella ripasso superiore i verdensklasse, og vær altid klar til at imponere.

Kvalitets valpolicella ripasso superiore til dit vin køleskab

Er du på udkig efter en Ripasso-vin i verdensklasse? Så skal du ikke lede længere end til deres webshop! De sælger de bedste Ripasso-vine fra Valpolicella-området, som er blevet klassificeret som DOC-vine. Vinen passer særligt godt til kraftige retter som risotto. Klik på de enkelte vine for at se, hvilken slags kød den pågældende vin passer bedst til. En Ripasso-vin er generelt en meget fyldig og koncentreret vin med en kraftig smag af frugt og krydderier. Ofte er der også en let sødme i vinen, hvilket gør den særligt velegnet som jule- eller højtidsvin. Som med alle vine er der dog som med alle vine stor variation i kvaliteten, så sørg for at vælge en Ripasso fra en velrenommeret producent for at få det bedste resultat. Billigere Ripassos er ofte intetsigende og uinteressante, så det er værd at bruge lidt ekstra for en god en.

Køb lækre valpolicella ripasso superiore fra det italienske

For at kunne producere en Ripasso skal producenterne overholde en række regler, der er fastsat af den italienske DOC. Disse regler specificerer bl.a. de druesorter, der kan anvendes, alkoholprocenten og andre aspekter af produktionen. De druesorter, der typisk anvendes i en Ripasso, er Corvina, Corvinone og Rondinella. Nogle få producenter tilsætter også en lille andel af andre druesorter, som dog ikke må overstige 15 % af den samlede mængde. Alkoholprocenten for en Ripasso skal ligge på mellem 12 og 14 %. Ved fremstilling af en Ripasso skal producenten først gære vinen efter traditionelle metoder. Når dette er gjort, overføres vinen derefter på skallerne af druer.