Valrhona er den fineste kvalitetschokolade der findes på markedet

Valrhona er den fineste kvalitetschokolade, der findes på markedet. Den er kun fremstillet af kakaobønner af højeste kvalitet, der er dyrket under ideelle forhold for at give den rigeste og dybeste smag muligt. Valrhonas chokolade bruges af topkokke verden over og findes i en række lækre smagsvarianter, der kan bruges til alt fra kager og desserter til varm chokolade. Hvis du er på udkig efter det bedste af det bedste, skal du vælge Valrhona. Besøg hjemmesiden i dag og se det lækre udvalg af den verdenskendte chokolade Valrhona. Chokoladen er af så høj kvalitet at den bliver brugt over alt i verden til diverse smagsprøver og arrangementer. Du kan selv prøve den lækre chokolade gennem hjemmesiden her. Køb Valrhona chokolade i dag.

Valrhona-chokoladen kommer fra den lille by Tain L´Hermitage

Valrhona-chokoladen kommer fra den lille by Tain L´Hermitage i Frankrig, hvor den blev fremstillet i 1922. Virksomhedens grundlægger var konditor Albéric Guironnet, der dedikerede sit liv til at skabe unik og kunstnerisk kvalitetschokolade. Altid en kompleks og afbalanceret smagsoplevelse. Valrhona har skabt en fantastisk chokolade med den perfekte aroma og er noget af det bedste chokolade at arbejde med i køkkenet til kage og chokoladekonfekt. Tain L’Hermitage er hjemsted for den verdensberømte Valrhona Chokoladefabrik, som producerer noget af det fineste chokolade i verden. Hvis du er heldig nok til at besøge denne smukke by, skal du sørge for at tage en rundvisning på fabrikken og smage på den lækre chokolade.

Valrhona har en lang tradition for at eksperimentere med chokolade

Valrhona har en lang tradition for at eksperimentere med chokolade. For at fortsætte denne tradition besluttede Valrhona at åbne og drive sine egne plantager, først i Venezuela og senest i Den Dominikanske Republik. Dette giver Valrhona mulighed for at have fuld kontrol over produktionsprocessen, fra bønne til bar. Chokolade kan varme ethvert hjerte, og nogle mener, at chokolade har en direkte forbindelse til sjælen. Smag og døm selv – De mener bestemt, at enhver chokoladeelsker bør smage Valrhona.